Hirdetés

A Critical Role csapata kevesebb mint 1 óra alatt szedte össze a pénzt az animációs filmjére

|

A jól ismert szinkronszínészek által futtatott Dungeons & Dragons műsor rajongói hólapáttal pakolják a pénzt a projektbe.

Hirdetés

A Critical Role csapata az első Dungeons & Dragons kampánya karaktereit húzná elő egy új animációs kisfilmhez. Az eredeti gond az volt, hogy egy fél órás kisfilmet összehozni elég költséges, így a Kickstarteren át a közösséghez fordultak. Most már az a probléma, hogy kevés a stretch goal.

Hirdetés

A Kickstarter kampány tegnap a késő esti órákban indult, azóta pedig már 4 millió dollár körül jár a számláló. Az eredeti célösszeg 750 000 dollár volt. A projektet beharangozó videóban egyébként egy apró intró jelenetet már láthattunk a kisfilmből.

A Critical Role egy YouTube/Twitch műsor, amiben számunkra jól ismert szinkronszínészek ülnek össze, és órákon át nyomják a hosszú hónapokig tartó kampányokat. A stábban ott ül Laura Bailey (Jaina Proudmoore - WarCraft), Ashley Johnson (Ellie - The Last of Us), Travis Willingham (Talon - League of Legends), Marisha Ray (Far Cry New Dawn), Taliesin Jaffe (The Flash - Injustice 2), Sam Riegel (Teddie - Persona 4 Golden), Liam O'Brien (Yasuo - League of Legends) és persze az utánozhatatlan Dungeon Master, Matthew Mercer (McCree - Overwatch). Mindannyian több tucat játékban, animében és egyéb projekteken dolgoztak, ez pedig meg is látszik az adásokban.

A sorozat hatalmas rajongótábort szedett össze magának, aminek legjobb bizonyítéka a még most is folyamatosan pörgő adományszámláló. Ha ez így megy tovább, akkor ebből a kisfilmből bizony sorozat lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)