Hirdetés

Csak a Star Trek Beyond után fél évvel jöhet az új sorozat

|

A CBS új Star Trek sorozatának meg kell várnia, hogy a Beyond alcímet viselő új film körüli őrület lecsengjen.

Hirdetés

Már minden Star Trek rajongó biztosan látni fogja a legújabb mozifilmet, mire megérkezhet az új sorozat első epizódja. A CBS és a Paramount közötti megállapodás egyik feltétele ugyanis az, hogy egészen pontosan hat hónapnak kell eltelnie a mozis bemutató és a sorozat nyitó epizódjának premierje között.

A CBS Corporation elnöke, Les Moonves a Deutsche Bank Media, Internet & Telecom Conference nevezetű rendezvényen tisztázta a Star Trek jogokkal kapcsolatos kérdéseket. Elmondása alapján mikor a CBS tíz évvel ezelőtt kivált a Viacomból, az egyik legfontosabb céljuk egy Star Trek sorozat elkészítése lett. "Tudjátok, mindketten magunkénak akartuk. A Paramount azt mondta: Ez egy film! Mi pedig azt: Nem, nem ez egy televíziós sorozat! Valójában mindkettőnknek igazunk volt. Ezért ők megtartották a filmes jogokat, mi pedig a televíziós jogokat." - fűzte hozzá Les Moonves. A Star Trek Beyond 2016. július 22-én kerül a mozikba, innen kell majd számítani azt a hat hónapot, melyet kötelezően meg kell várnia az új Star Trek sorozatnak a kezdéssel.

Ti az új filmet vagy az új sorozatot várjátok jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)