Hirdetés

Csak az előző filmmel együtt érthető az új Öngyilkos Osztag, vagy végre elfelejthetjük?

|

James Gunn író-rendező már meg is válaszolta a mindenkit kínzó Öngyilkos Osztag kérdést.

Hirdetés

Amikor csak lehet, mindig leszögezik, hogy a The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag nem lesz se reboot, se folytatás, hanem, ahogy azt egyik színésze mondta legutóbb, valahol a kettő között fog elhelyezkedni.

Ennek ellenére is James Gunn író-rendezőnek szögezték nemrég a kérdést tweet formájában, miszerint kell-e látni a 2016-os kiadást ahhoz, hogy az idén debütáló újat is értsük, vagy enélkül reménytelen a helyzet.

Gunn rövid, de határozott válasza: nem kell látni hozzá az előző filmet.

Hirdetés

A filmes persze nem úgy értette, sőt, az elmúlt hónapokban több ízben is dicsérte a David Ayer rendezte verziót, melynek rendezői változatáért egyébként épp Az Igazság Ligája Snyder Cutjának bejelentése után kezdtek el egyre masszívabban kampányolni.

Gunn kijelentése ellenére több visszatérő színésze is lesz a 2021 augusztusára ütemezett (és az HBO Maxre is várható) DC-filmnek,

többek közt Margot Robbie mint Harley Quinn, Jai Courtney mint Bumeráng Kapitány, Joel Kinnaman mint Rick Flag, valamint Viola Davis Amanda Waller szerepében.

Hogy mellettük kik bukkannak még fel az immár magas korhatár-besorolással készülő produkcióban, azt itt foglaltuk össze. Nemrég újabb képkockákat villantottak a filmből az HBO Max friss 2021-es kedvcsinálójában, ezt ide kattintva pótolhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)