Hirdetés

Csalódásra készít fel mindenkit a Halálos iramban 10 rendezője

|

Louis Leterrier szeretné, ha úgy készülnénk, hogy nem fogunk elégedetten távozni a moziból.

Hirdetés

Két filmmel zárul le az évtizedek óta futó Halálos iramban filmsorozat, melyek közül az egyik, a Halálos iramban 10 (avagy Fast X) május 18-án érkezik meg a magyar mozikba, folytatásának pedig még nincs premierdátuma. A rendezői feladatokat ezúttal a Vin Diesellel összevesző Justin Lin helyett Louis Leterrier látja el, aki már most elkezdte felkészíteni a nézőket arra, hogy nem fognak teljes elégedettséget érezni a tizedik rész végén.

Az Empire Magazine-nak adott interjújában elmondta, hogy cliffhangerrel zárul majd a film, lehet, hogy éveket kell várnunk egy helyzet feloldására.

"Nagy lesz. Nem akarom túltolni, de amit a következő filmre tervezünk, az óriási, mind akció, mind méret, mind érzelmek tekintetében. Az összes érzelmet érezni fogod. Könnyen folynak majd."

Hirdetés

Ajánlott tehát úgy készülni, hogy maradnak majd elvarratlan szálak, és a Halálos iramban 10 arra szolgál, hogy előkészítse a terepet a 11. résznek, amivel aztán tényleg elbúcsúzhatunk a fő száltól - a franchise-tól még biztosan nem - amíg pénz van benne, sajtolni fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)