Hirdetés

Csellón és hegedűn is isteni az X-Men legendás főcímzenéje

|

Két nagyágyú állt össze a legendás animációs széria témájának feldolgozására.

Hirdetés

Az 1992 és 1997 között futott X-Men: The Animated Seriest sokan legalább annyira, ha nem jobban imádják, mint a Hugh Jackmanékkel készült filmes feldolgozásokat, így nem csoda, hogy a Disney megrendelte a széria folytatását, amely X-Men '97 címen érkezik majd a Disney+ streaming platformra.  

Az új sorozat ugyan csak valamikor 2023 őszén fut be, két népszerű zenész viszont már előre tüzeli rá a közönséget. A korábban a Wonder Woman témáját is feldolgozó csellista, Tina Guo azzal a Mia Asanóval állt össze egy hangszerduettre, aki korábban a Power Rangers főcímének elektromos hegedűs újragondolásával vált ismerté a geek-körökben.

Hirdetés

A két hölgy ezúttal közösen zúzta el az X-Men: The Animated Series zenéjét, ha lehet, még vadabbá téve az alapanyagot.

Cikkünk írásáig már több mint 1,1 millióan nézték meg a produkciót, amihez még Jim Lee, az X-Men képregények korábbi korábbi rajzolója és a DC kiadó jelenlegi kreatív vezetője is fűzött néhány tapsolós emojit. Lee elismerése azért is nagy dolog, mert az animációs sorozat látványvilága az ő és Chris Claremont által az 1990-es évek elején készített füzetekből merített, és a jövőre érkező X-Men '97 is ezt a vonalat viszi majd tovább.

Ezen a ponton nincs más hátra, mint ismét elővenni az eredeti főcímet, és a kommentekben mondjátok el, hogy nektek melyik verzió tetszik jobban!

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)