Hirdetés

Csillagközi invázió reboot - leporolják a bogarakat?

|

Újabb filmet érhet el Hollywood reboot mániája, ez pedig nem más, mint a Csillagközi invázió.

Hirdetés

Pár éve még arról hallottunk, hogy Neal H. Moritz (Legenda vagyok, Halálos Iramban, 21 Jump Street) produceri felügyeletével, valamint Ashley Miller és Zack Stentz (X-Men: Az elsők, Thor, Androméda) írók forgatókönyvével készül a Starship Troopers reboot, azóta viszont csend honolt a projekt környékén. Egészen idáig. 

Az Annapurna Pictures alapítója, Megan Ellison most egy igencsak érdekes beszélgetést folytatott Twitteren keresztül a filmes Collider nevű honlappal. Megan a következőt üzente Twitteren: "Szeretne többet tudni?"

Erre a Collider becsatlakozott egy az első Csillagközi invázió, avagy Starship Troopers filmből való jelenettel, amelyen Neil Patrick Harris karaktere látható és a kép ugyanazt a kérdést tartalmazta. Végül Megan stílusosan csak annyit válaszolt: "Igen."

Egyelőre többet nem tudunk a tervezett Csillagközi invázió rebootról, de ha megvalósulna, ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)