Hirdetés

Csodálatos trailert kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

|

A Netflixre szánt adaptáció egyedi stílusvilággal és igazi sztárgárdával veszi fel a versenyt a Disney élőszereplős változatával.

Hirdetés

Idén kétfajta Pinokkió-feldolgozást is nézhetünk majd: egyrészről ott lesz a Disney változata Robert Zemeckis rendezésében, ami a Disney+-on debütál Tom Hanks főszereplésével, másrészt pedig a Netflixen Guillermo del Toro mutatja meg, hogy az ő elképzelésében milyen az életre kelő fa kisfiú. Utóbbi azonban nem élőszereplős lesz, hanem egy stop-motion technikával készült animációs darab, amely az előzetes információk alapján sötétebb, érzelmesebb újragondolása a már jól ismert történetnek, ezáltal pedig minden eddiginél jobban szól majd a felnőttekhez. 

Hirdetés

Most végre egy hosszabb kedvcsinálóban is megnézhetjük, hogy mire számíthatunk az Oscar-díjas Guillermo del Toro és Mark Gustafson (A fantasztikus Róka úr) által rendezett Pinokkiótól, amely olyan szinkronhangokat vonultat fel, mint Ewan McGregor, David Bradley, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Ron Perlman, John Turturro és Tim Blake Nelson. Így valószínűleg még senki sem mesélt a fabáburól, aki varázslatos módon életre kel, hogy meggyógyítsa a gyászoló fafaragó szívét.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nézzétek meg ti is a fantasztikus trailert: 

A Netflix egyelőre nem adott meg pontos dátumot a filmhez, de azt elárulta, hogy idén decemberben számíthatunk a premierre. Vegyétek úgy, hogy ezt is hozzáadtuk a legjobban várt filmek listájához

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)