Hirdetés

Csodásan morbid a The Boys 2. évadának első előzetese

|

A The Boys egy egészen egyedi sorozat, ami végre egy kellően sötét, morbid és véres szuperhősvilágot mutat be nekünk. Amilyen feltehetően a mi világunk lenne szuperhősökkel...

Hirdetés

Folytatódik az Amazon sorozata, ami teljesen kiforgatja és lerántja a mocsokba azt a szuperhős mítoszt, melyet a Hollywoodot elárasztó szuperhősfilmek éppen fényesre políroznak. A The Boys már az első évadban sem finomkodott, most azonban újabb fokozatra kapcsol, ami azt jelenti, hogy még egy pár vödörnyi vérrel számolhatunk, mire lezárul a következő szezon.

Hirdetés

Mindössze 3 percet láthatunk a várva várt második évadból, de már ebben is szemtanúi leszünk látványos torokátvágásoknak, agyszétloccsantásoknak, sőt egy lefejezésnek is, ami nem éppen azt az üzenetet sugározza, hogy a The Boys visszavenne a brutalitásból a jövőben.

Ami fontosabb, hogy a nyilvánvalóan eltúlzott kegyetlenkedés mellett megismerkedhetünk az egoista szuperhősöket irányító multinacionális vállalat vezérigazgatójával, akit a Breaking Badből és a The Mandalorianból is ismert Giancarlo Esposito alakít majd. Persze sorozatra jellemző fekete humor már ebben a pár perceben is tetten érhető, reméljük ezen a téren is lesz olyan erős folytatás, mint a nagy előd.

Ti várjátok már a The Boys második évadát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)