Hirdetés

Csúcsra vitte focicsapatát Ryan Reynolds és Rob McElhenney

|

A 2020-ban megvásárolt, éveken át a megszűnés határán táncoló csapat most fontos győzelmet aratott.

Hirdetés

Nyomokban a Ted Lassót idéző történet zajlott le az elmúlt években az angol ötödosztályban, a National League-ben. A negyedosztályból 2008-ban lecsúszó, egyébként 158 éve létező, walesi Wrexham A.F.C. éveken át nem volt egy különösebben érdekes vagy sikeres csapat, viszont miután 2020-ban felvásárolta Ryan Reynolds és Rob McElhenney párosa, sikerült rendeznie tartozásait, mi több, felfrissíteni a csapatot.

Bár az első szezonban ez még érdemi változást nem hozott, most megtérülni látszik a befektetés.

Hirdetés

A Wrexham ugyanis 110 ponttal megnyerte a National League-et, így automatikusan egy szinttel feljebb léphet, a 2023-2024-es szezonban már a negyedosztálynak megfelelő League 2-ben indulhat.

Érdemes megnézni a Disney+-on megtekinthető Üdv Wrexhamben! dokumentumsorozatot, amiben kifejtik, miért vágtak bele az elsőre poénnak tűnő vállalkozásba - vagy legalább elolvasni a Bronson.men linkelt cikkét arról, miért kiváló és tanulságos a széria.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)