Hirdetés

Csúszik a Dűne 2, dátumot kapott a Godzilla Kong ellen folytatása

|

A Warner Bros. két blockbusterét is elhelyezte a premiernaptárjában.

Hirdetés

Az HBO Max tartalmai közül sok maradása bizonytalanná vált a Discovery-vel való egyesülés miatt, de abban biztosak lehetünk, hogy a Warner Bros. kiemelt filmjei továbbra is fel fognak kerülni, ahogyan a mozikból kifutott filmek is (mint a Robert Pattinson-féle Batman és a Legendás állatok: Dumbledore titkai). Többek között Denis Villeneuve Dűnéje és a Godzilla franchise is a kiadó kitüntetett figyelmét élvezi, most pedig mindkettő említett brand következő része el lett helyezve a vállalat naptárjában. 

Hirdetés

A Dűne folytatását eredetileg 2023 októberére lőtte be a Warner Bros., ám most átkerült 2023. november 17-re - a jelenlegi helyzet szerint ekkor Az éhezők viadala előzményfilmjével kell majd megmérkőznie. A Dune: Part Two rendezői feladatait Denis Villeneuve látja el, a forgatókönyvet ő és Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) jegyzik. A szereplőgárdában visszatér Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem és Dave Bautista is, kiegészülve olyan nevekkel, mint Christopher Walken, Léa Seydoux (Death Stranding), Florence Pugh (Fekete Özvegy) és Austin Butler (Elvis). A forgatás várhatóan hamarosan kezdetét veszi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Godzilla és King Kong újabb összecsapására azonban még tovább kell várniuk a rajongóknak, a Warner Bros. és a Legendary Pictures ismeretlen című folytatása ugyanis 2024. március 15-re lett belőve. A rendezői székben újfent Adam Wingard (The Guest, Death Note) foglal helyet, aki hozza magával Dan Stevens-t (Légió, A Szépség és a Szörnyeteg), de ezen kívül semmit sem tudunk a projektről. A pletykák szerint egyébként Son of Kong lehet a folytatás alcíme. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)