Hirdetés

Csúszik a Madame Web film, de jön egy másik Pókember spin-off is

|

Átrendezi a bemutatókat a Sony, de arra is van tippünk, milyen Pókember vonatkozású filmre számíthatunk tőlük 2024-ben.

Hirdetés

A Sony illetékesei úgy döntöttek, cseppet átkavarják a stúdió mozis naptárát. Ennek az átrendezésnek pedig áldozatául esett a készülő Madame Web film is, amit eredetileg 2023. április 7-én akartak bemutatni. Nos, a premier csúszott egy keveset, a Dakota Johnson főszereplésével érkező Pókember spin-off a jelenlegi tervek szerint csak 2023. október 6-án fog befutni az amerikai mozikba.

Johnsonon kívül a filmben szerepet kapott még S.J. Clarkson, Sydney Sweeney, Emma Roberts, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahir Rahim, Mike Epps, és Adam Scott is. A forgatókönyvért a Morbius írói, Burk Sharpless és Matt Sazama felelnek - mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz hír.

Hirdetés

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy Dakota Johnson az eredeti Madame Webet, vagyis Cassandra Webbet alakítja-e a filmben, vagy esetleg az utódát, Julia Carpentert. Nem a Madame Web volt azonban az egyetlen képregényes vonatkozású Sony film, aminek átrakták a premierdátumát: egy egyelőre még cím nélküli Pókember spin-off bemutatóját is módosították, a nagy nap 2024. június 7-re került át. Ez a titokzatos film gyakorlatilag vagy az Olivia Wilde-féle Spider-Woman lehet, vagy pedig a Venom harmadik része.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)