Hirdetés

Csúszik a Maffiózok HBO Maxre is érkező előzményfilmje

|

Mert bizony ez is egyike a Warner 2021-es azonnali streampremierjeinek.

Hirdetés

Eredetileg 2020 szeptemberében, aztán a vírus miatt idén márciusra halasztva, újabb nekifutásra viszont már csak 2021. szeptember 24-én mutatják be az USA-ban a legendás HBO-sorozat, a Maffiózók előzményfilmjét, a The Many Saints of Newarkot - tudta meg a Variety.

A filmet még 2019 áprilisának elején kezdték el forgatni (a queensi Silvercup stúdióban, illetve New Jersey-i helyszíneken, pont úgy, mint a sorozatot), a munkálatokkal pedig még jóval a járvány kirobbanása előtt végeztek. A koronavírus a bemutatón kívül csak az utóforgatást érintette, mert hát tavaly szeptemberben pár napra ehhez is össze kellett még trombitálni a stábot. Egyes források szerint az új, őszi bemutatóval talán a 2022-es díjszezonban is több babér teremhet majd a filmnek.

Hirdetés

A The Many Saints of Newark forgatókönyvébe a sorozat eredeti alkotója, David Chase is bedolgozott (társírója Lawrence Konner), ahogy a széria több epizódját is levezénylő Alan Taylor is visszatért a rendezői székbe, sőt, a fiatal Tony Sopranót maga a néhai James Gandolfini fia, Michael Gandolfini játssza (lásd a lenti képet). Története a hatvanas években, a newarki faji alapú zavargások idején játszódik, a newarki olaszok és afroamerikaiak közötti konfliktusok korszakában.

A Warner Bros. tavaly decemberi bejelentése értelmében ez is egyike a stúdió azon 17 filmjének, amit amerikai mozipremierje napján a HBO Max streamplatformon is elérhetővé tesznek egy teljes hónapra. Ez utóbbi magyarországi indulására az év második felétől kezdve lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)