Hirdetés

Csúszik a She-Hulk sorozat is, de szerencsére csak keveset

|

Nem toltak azért annyit rajta, mint a Star Wars: Andor szérián.

Hirdetés

Azok után, hogy augusztus 31-ről majdnem szeptember végéig eltolta a Disney a Star Wars: Andor sorozatot, baljóslatúnak tűnt, hogy az Amazon: Ügyvéd, avagy She-Hulk: Attorney at Law is kapott egy új, dátumbejelentő előzetest az imént. Tényleg módosítottak a premieren, de a csak a lehető legminimálisabban. 

Mindösszesen csak egyetlen egy nappal tolták el ugyanis a bemutatót. Az Amazon: Ügyvéd  így végül 2022. augusztus 17. szerda helyett augusztus 18. csütörtökön fog startolni a Disney+-on.

Hirdetés

A csütörtöki premier egyébként elég rendhagyó, hiszen a Marvel és Star Wars sorozatok általában vagy szerdánként vagy péntekenként jelentkeztek új részekkel a Disney+ streamingplatformon. Indoklást nem kaptunk, csak a már említett rövidke előzetest. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)