Hirdetés

Csúszik a Star Wars: Andor sorozat, de kaptunk egy új előzetest

|

Hetekkel később érkezik csak meg Cassian Andor saját Star Wars sorozata.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint dupla epizóddal kellett volna elstartolni a Star Wars: Andor tévésorozatnak a Disney+-on augusztus 31-én, ma viszont kiderült, hogy eltolják a premiert. Ráadásul nem csak pár nappal csúsztatták a startot: a Zsivány Egyes előzménysorozata szeptember 21-én fog csak elkezdődni.

Ekkor azonban nem kettő, hanem rögvest három teljes részt megkapnak a Disney+ előfizetői. 

Hirdetés

A bejelentés mellé (amit egészen pontosan a Good Morning America című műsorban ejtett meg egy interjú során Diego Luna) megérkezett az Andor sorozat első teljesértékű előzetese (korábban csak egy teaser trailert láthattunk).

Továbbá kaptunk egy friss posztert is:

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Lucasfilm miért is döntött a háromhetes csúsztatásról. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)