Hirdetés

Csúszik az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje, de jó hírt is kaptunk

|

Ewan McGregor maga közölte a premierdátum változásának hírét.

Hirdetés

Stílszerű lett volna, ha a hivatalos Star Wars-ünnepnapként számon tartott május negyedike környékén indítják el az Obi-Wan Kenobi sorozatot, de ez valamilyen oknál fogva nem jött össze. Eddig úgy terveztünk, hogy május 25-étől kezdhetjük el nézni a Disney+-on debütáló szériát, ma azonban változott a premier dátuma.

Ezt a bejelentést a Disney olyan fontosnak érezte, hogy Ewan McGregort állította a kamera elé - holott egyébként mindössze két nappal kell többet várnunk, az új dátum ugyanis május 27., péntek.

Hirdetés

A jó hír, amint azt McGregor szájából is hallhatjátok az alábbi felvételen, az, hogy ezen a napon nem csak az első, de a második részt is megnézhetjük rögtön. A további epizódok hetente kerülnek fel a Disney+ kínálatába, és mivel a szolgáltatás nálunk június 14-én startol el, az évad második felét már trükközés nélkül nézhetjük a külföldi premierrel egy időben (vagy kivárhatjuk türelmesen azt a kicsit több mint két hetet, kockáztatva, hogy spoilerekbe futunk).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Obi-Wan Kenobi sorozat mindössze hat epizódból fog állni, ha nem borul az ütemterv, június 24-én teszik közzé az utolsót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)