Hirdetés

Csúszik az új Batman-film forgatása, az okokat nem nehéz kitalálni

|

Nem fog összejönni a tervezett kezdés, így kérdéses, mikor kapjuk meg a 2022-es Batman folytatását.

Hirdetés

A Writers Guild of America immár egy hónapja sztrájkot hirdetett, ennek a munkabeszüntetésnek pedig egyre több áldozata van. Most újabb címet írhatunk fel az folyamatosan bővülő listára, kiderült ugyanis, hogy az eredetileg tervezett időpontban, idén novembernem nem fog tudni elkezdődni az új Batman-film forgatása. 

Matt Reeves 2022-es, egyébként tényleg remek filmjének folytatásáról van szó, melyben ismételten Robert Pattinson bújik majd a Denevérember jelmezébe. A Midgard Times beszámolója szerint a forgatást idén novemberről 2024 márciusára rakták át.

Hirdetés

Azt egyelőre még nyilván nem lehet tudni, hogy mindez hatással lesz-e a korábban tervezett, 2025 októberi bemutatóra, de bőven benne van a pakliban az is, hogy maga a premier csúszni fog.

Nem tudunk jó hírekkel szolgálni a Batman spin-off sorozata, vagyis a Collin Farrell főszereplésével az HBO Maxra (hamarosan már csak Maxra) készülő Pingvin kapcsán sem. Itt jelenleg szünetel a forgatás, nyilván úgyszintén az írósztrájk miatt. Augusztusig kellene végezniük a munkálatokkal, úgyhogy az óra itt is ketyeg. 

Ha még nem láttátok a 2022-es Batmanről készült kritikánkat, alább meg tudjátok nézni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)