Hirdetés

Csúszik számos Marvel mozi és az Indiana Jones 5 premierje is

|

A Disney nem tudja tartani az MCU filmjeinek és a következő Indiana Jones kalandnak a tervezett bemutatóját.

Hirdetés

Beigazolódott az, amitől sokan tartottak: a Disney nem fogja tudni tartani a Marvel mozifilmek előre betervezett premierdátumait, át kellett gyúrni a stúdió teljes filmes naptárát. 

Mindez a gyakorlatban azt eredményezte, hogy késni fog jó pár Marvel képregényfilm, és csúsztatni kell sajnos ismételten az Indiana Jones 5-öt is. Utóbbi azt eredményezte, hogy a film bemutatójakor Harrison Ford már két hét híján 81 éves lesz.

Hirdetés

Hat Marvel mozi és az Indiana Jones 5 film esetében a Disney már az új bemutatók pontos dátumát is kitűzte, így alakulnak a változások:

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 2022. március 25-ről 2022. május 6-ra halasztva
  • Thor: Love and Thunder - 2022. május 6-ról 2022. július 8-ra halasztva
  • Black Panther: Wakanda Forever - 2022. július 8-ról 2022. november 11-re halasztva
  • Indiana Jones 5 - 2022. július 29-ről 2023. júnus 30-ra halasztva
  • The Marvels - 2022. november 11-ről 2023. február 17-re halasztva
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania - 2023. február 17-ről 2023. július 28-ra halasztva
  • Egyelőre cím nélküli Marvel film - 2023. november 10-ről előrehozva 2023. november 3-ra

Mindezeken felül a Disney törölte két még cím nélküli Marvel mozi bemutatóját (2023. július 28 és 2023 október 6), továbbá egy meg nem nevezett élőszereplős Disney film és egy 20th Century film premierjét is. Nagyon fontos megjegyezni, mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezeket a mozikat véglegesen kukázták volna, mindösszesen annyiról van szó, hogy egyelőre nem tudják, pontosan hová is pakolják már át őket a filmes naptárban.

A Disney+ tervezett kínálatában egyelőre nincs változás, szóval elvileg az MCU-s sorozatok is menetrendszerint érkeznek. Nem változott a Pókember: Nincs hazaút és az Örökkévalók premierdátuma sem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)