Hirdetés

Cuki, ám halálos flerkenekkel támad a Marvelek teljesen őrült előzetese

|

Marvel Kapitány, Ms. Marvel, Monica Rambeau, valamint Nick Fury a Földön és az űrben keverednek különös kalandokba.

Hirdetés

Sokáig nélkülözni voltak kénytelenek a Marvel-rajongók Nick Fury társaságát, ám idén végre dupla adagot kapnak a SHIELD korábbi igazgatójából, akit az MCU-ban kezdettől fogba Samuel L. Jackson formál meg. Először is gátat kell vetnie a skrullok hatalomátvételi kísérletének a június 21-én elrajtoló Titkos invázió (Secret Invasion) sorozatban, de nem marad sok ideje kipihenni a fáradalmakat, mivel még az év vége előtt újabb bonyodalom tűnik fel a horizonton.

A Disney+ streamingplatformra gyártott produkció után november 9-én érkezik a mozikba a Marvelek (The Marvels) című film, amelynek eseményeit a Ms. Marvel sorozat utolsó stáblistás jelenete vezette fel.

Hirdetés

Ebben egyelőre tisztázatlan okok miatt szép kis kalamajka keveredik abból, hogy amikor Marvel Kapitány, Ms. Marvel és a WandaVízióban már felnőttként látott Monica Rambeau használják a képességeiket, helyet cserélnek egymással. Nem marad hát más megoldás számukra, mint összefogni és Nick Fury segítségével a rejtély nyomába eredni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)