Hirdetés

Cult of Chucky - ha letöltöd, ne dicsekedj el vele Twitteren

|

Dacára annak, hogy már a sokadik bőrt húzzák le a Gyerekjáték koncepciójáról, a Cult of Chucky című legújabb részt így is nagyon várták a rajongók és sokan nem tudtak várni addig, amíg hivatalos úton hozzájuthatnak. Viszont nem álltak meg ennyinél, ebből lett a baj.

Hirdetés

Korunk kellemetlen digitális mellékhatása, hogy sokszor már azelőtt felkerülnek a világhálóra a filmek és sorozatok, hogy egyáltalán megjelennének (lásd a Trónok harca példáját), azonban még ezt is lehet hová fokozni, például azzal, ha a közösségi felületeken nyilvánosan beszámolunk róla, hogy illegálisan néztük meg az adott produktumot. 

Hirdetés

A Gyerekjáték franchise legújabb fejezete, a Curse of Chucky eseményeit követő Cult of Chucky sajnos már a megjelenése előtt teljesen kiszivárgott és elérhető vált az interneten, amely nem kap mozibemutatót, tehát jegybevételei sem lesznek, így pedig még inkább ártalmas a készítők számára az eset. De nem csak nekik főhet a fejük. Azok ugyanis, akik kiszivárogtatták a filmet nem igazán titkolták tettüket, Twitteren be is számoltak róla. Ez persze az új Chucky rész rendezőjéhez, Don Mancinihez is eljutott, aki biztosította őket arról, hogy nem csak ő, de a Universal ügyvédei is nagyon szellemesnek találják a kiírásukat már ismerve személyazonosságukat. Együtt röhögnek majd.

A Cult of Chucky október 3-án jelenik meg DVD-n, Blu-ray-en és a különböző digitális platformokon, valamint október folyamán Netflixen is elérhetővé válik, tehát csak egy előfizetés kell hozzá, hogy HD  változatban, teljesen legálisan nézhessük. Ami pedig a filmet kiszivárogtató és arról csiripelgető "jómadarakat" illeti, valamiért a Nevem Senki egyik jelenete jutott eszünkbe róluk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)