Hirdetés

Curse of Chucky trailer - Chucky szánalmas visszatérése

|

Chucky visszatér és megpróbálja ismét ránk hozni a frászt, az első trailer alapján azonban inkább paródia lesz ez, mint horror.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, akinek volt szerencséje az 1988-as Child’s Play című horrorhoz gyermekkorában, ami hazánkban csak Gyerekjáték név alatt futott. Most az tegye fel, aki a film megtekintése után gyanakodva tekintett minden létező játék babára. Ez mind Chucky műve volt, aki egyfajta kultuszt teremtett bizonyos körökben, ami a folytatásokkal egyre csak haldoklott, míg nem élettelen testébe a nemrég, kizárólag DVD-re bejelentett Curse of Chucky című epizód még egyet belerúgott.

A Gyerekjáték filmek írója és a 2004-es Chucky ivadéka című film rendezője, Don Mancini áll a projekt mögött, amelynek története szerint Chucky egy új családhoz kerül, ahol ismét elszabadul a pokol. A sztori nem kiált Oscarért, de nem is ezen akad fent az előismeretekkel rendelkező néző, sokkal inkább az előzetesből áradó igénytelenség az, ami elriasztja. Chucky személyének egyébként ismét Brad Dourif kölcsönzi a hangját és CGI segítségével keltették életre:

A Curse of Chucky megjelenése október nyolcadikán várható külföldön, kizárólag DVD és Blu-ray kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)