Hirdetés

Bemutatkoztak Thanos gyermekei a D32 Expón

|

A Black Order nevű csapatnak az Avengers: Infinity Warban biztosan, de lehet, hogy már a Black Pantherben fontos szerep jut.

Hirdetés

A D23 Expón a Disney tulajdonában lévő franchise-ok, így a Star Wars és a Marvel Cinematic Universe kapcsán is voltak érdekességek, például zárt körben levetítették az Avengers: Infinity War első előzetesét is. Thanos viszont nem csak ebben jelent meg a rendezvényen.

Hirdetés

A Marvel Studios bemutatta a galaktikus gonosz csapatát, a Black Order nevezetű gonosz szervezetet - az ő letakart szobraikról gondolták sokan, hogy esetleg a Fantasztikus Négyes tagjai lehetnek, vagyis az első szuperhőscsalád hazakerül a Marvel filmes univerzumába, de végül nem így lett. A szobrokat maga Josh Brolin leplezte le, nem sokkal később pedig az a bizonyos kesztyű is előkerült. A Black Order tagjai Thanos első számú végrehajtói, az osztag viszont nem teljesen egyezik meg a képregényes változattal, az összeállításán kicsit változtattak a filmesek. 

Corvus Glaive, Proxima Midnight és Ebony Maw a képregényekhez hasonlóan maradt, viszont az eredeti csapatot erősítő Supergiant nincs sehol, a Black Dwarf nevezetű karakter pedig Cull Obsidian néven került be a filmbe. Az egész kompániát az alábbi képen láthatjátok.

Sokak szerint viszont a gonosztevők már az Infinity War előtt, a Black Pantherben feltűnhetnek. A képregényekben legalábbis elmegy a csapat Wakandába, hogy megpróbálják onnan ellopni az egyik végtelen követ. A Puliwoodos kollégáknál még több képen megleshetitek a csapatot, illetve a D23 Expo filmes híreiről is bővebben olvashattok náluk.

Nektek hogy tetszik a gonoszok dizájnja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)