Hirdetés

Daisy Ridley lehet a következő Lara Croft

|

Az új Star Wars trilógia főszereplője is azon jelöltek között van, akik eljátszhatják Larát a Tomb Raider rebootban.

Hirdetés

J.J. Abrams kifejezett kérése volt, hogy az új Star Wars filmek főszerepeit viszonylag ismeretlen színészek játsszák. Daisy Ridley számára Az ébredő Erő valóban meghozta az áttörést.

Jelenleg ugyan a Star Wars VIII-at forgatják vele, és alighanem a Star Wars IX-ben is szerepelni fog, de valamikor beférhet neki az új Star Wars mozi is. A Deadline jelentése szerint ő az egyik azon színésznőknek, akik a pár éven belül mozikba kerülő Tomb Raider reboot főszerepét kaphatják. A producerek állítólag még nem tettek ajánlatot senkinek, és nem tárgyaltak a jelöltekkel a szerepről, de már nagyjából tudják, ki lehetne a tökéletes Lara Croft.

Szerintünk illene Ridley kisasszonyra a szerep. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)