Hirdetés

Daisy Ridley a Star Wars 8 forgatásáról kíván boldog Star Wars napot!

|

Ha még nem jött veled a közösségi oldalakon (vagy itt) százszor szembe az információ, hogy ma van a Star Wars Nap, akkor majd Daisy Ridley emlékeztet rá, egyenesen a Star Wars 8 forgatásának helyszínéről.

Hirdetés

"May the 4th be with you!" - ezzel a szállóigévé vált mondattal illik e nemes nap alkalmából köszönteni ismerőseinket, barátainkat, sőt tulajdonképpen bárkit, ugyanis aki még nem szereti a Star Wars-t, az majd fogja. 

Ha a Star Wars: Az ébredő Erő nem is nyerte el mindenki tetszését, a Birodalom visszavág mintájára talán majd a Rian Johnson (Looper) rendezésében készülő Star Wars VIII a kétkedőket is meggyőzi, ebben pedig oroszlánrészt vállal a hetedik filmben megismert Rey-t alakító színésznő, Daisy Ridley.

Ridley a Star Wars Nap alkalmából és a Force for Change névre hallgató jótékonysági kampány hirdetésének apropójából a Star Wars: Episode VIII munkálatainak helyszínéről jelentkezett be, a rövid, de annál bájosabb videóban pedig felbukkannak rajta kívül más ismerős arcok is, nézzétek meg a fenti képre kattintva!

A Star Wars 8 a tervek szerint 2017. december 15-én érkezik majd a mozikba.

Ne feledjétek, ma 17:00-tól Star Wars Night a GameNight szervezésében, két helyszínen, rengeteg programmal, gyertek ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)