Hirdetés

Daniel Craig szerint a következő James Bondnak nem kéne nőnek lennie

|

Ugyanezen a véleményen van egyébként a James Bond széria producere, Barbara Broccoli is.

Hirdetés

Daniel Craig számára a Nincs idő meghalni lesz az utolsó Bond szerep, az viszont teljesen egyértelmű, hogy a szériának nem szakad mindörökké vége, készülnek majd új James Bond filmek, így pedig szükség lesz egy új címszereplőre is.

Sokakban felmerült, hogy ezúttal egy színes bőrű színészt kellene választani a szerepre, vagy akár egy nőt. Craig szerint egyik sem jó ötlet.

Hirdetés

A színész a Radio Timesnak adott interjújában azt mondta, egészen egyszerűen biztosan vannak jobb szerepek is egy színes bőrű férfi vagy egy nő számára, és egyébként is miért kéne egy nőnek eljátszania James Bondot, ha vannak ugyanilyen jó, de alapvetően is nőknek írt filmszerepek.

2020-ban az egész széria producere, Barbara Broccoli úgy vélekedett, hogy Bond szerepe nincs bőrszínhez kötve, vagyis ő simán el tudna képzeni akár egy színes bőrű 007-es ügynököt is, azt viszont kizártnak tartotta, hogy nőre cseréljék a világ leghíresebb titkosügynökét. Broccoli szerint erős, új női karaktereket kell alkotni, nem pedig már kész férfi hősöket kellene átgyúrni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)