Hirdetés

Daniel Craig szerint ezért volt szükség rá, hogy így végződjön a Nincs idő meghalni

|

A színész már akkor tudta, hogy milyen sorsot szán az ő James Bondjának, amikor elvállalta a szerepet.

Hirdetés

A James Bond franchise azóta jegelve van, hogy a széria legutóbbi filmje, a Nincs idő meghalni 2021 őszén a mozikba került, ugyanis ebben Daniel Craig elbúcsúzott a szereptől, hogy átadja a stafétát valaki másnak. A találgatások azóta folynak róla, hogy ki bújhat őfelsége kémének bőrébe legközelebb, de a jogokat gondozó Barbara Broccoli és féltestvére, Michael. G. Wilson rendszeresen azt nyilatkozza, hogy egyelőre még próbálják kitalálni, merre tovább, még odébb van a következő Bond leleplezése (az viszont bizonyos, hogy nem egy túl fiatal arcot, hanem egy harmincas éveiben járó színészt keresnek). 

Való igaz, Daniel Craig búcsúja annyira erőteljes volt, hogy egy ideig még nem lesz szükség arra, hogy megbolygassák a karaktert. Érdekesség, hogy a színész korábban elárulta, hogy ezt már akkor megbeszélte a producerekkel, amikor bemutatkozott Bondként a Casino Royale-ban.

Hirdetés

Craig most az L.A. Times-nak adott interjújában tovább fejtegette az elköszönésének részleteit. Elmondása alapján két fő oka volt arra, hogy úgy gondolta, a Nincs idő meghalni a megfelelő alkalom a búcsúra. Egyrészt úgy érezte, a franchise-nak kell egy újabb reboot: 

"Az egyik a franchise újraindítása volt, ami velem is történt. Én pedig azt mondtam, hogy szükség van erre. Szóval öljük meg a karakteremet, és keressünk egy másik Bondot, keressünk egy másik történetet. Kezdjük 23 évesen, kezdjük 25 évesen, kezdjük 30 évesen."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A másik ok pedig az volt, hogy így a karrierje következő fejezetére fókuszálhatott:

"A másik az volt, hogy tovább tudjak lépni. Nem akarok visszamenni. Gondolom, szerencsésnek kellene éreznem magam, ha visszahívnának, de tény, hogy tovább kell lépnem. Az áldozat, amit a filmben hoz, a szerelemért volt, és ennél nagyobb áldozat nincs. Szóval jó dolognak tűnt, hogy ezzel fejezzem be."

Craignek pedig nem kell búslakodnia, hogy a továbblépés nem sikerült, hiszen nem unatkozik: hamarosan bemutatja a Netflix a Rian Johnsonnal készült új Tőrbe ejtve filmjét, az Üveghagymát (amelyből valószínűleg még sok lesz, mert a színész és a rendező több részre is aláírtak), valamint nemrég debütált egy különleges reklámja Taika Waititi rendezésében

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)