Hirdetés

Daniel Radcliffe elárulta, hogy melyik a kedvenc Harry Potter epizódja

|

A főszereplő nyolc filmből válogathat, amik hangulatban alaposan el is térnek egymástól.

Hirdetés

Ugyan a Harry Potter sorozat a 2011-es Halál Ereklyéi 2-vel véget ért, az univerzum, amit a nyolc film felépített, azóta is dübörög és köszöni szépen, rendesen hoz a konyhára.

A Wizarding World franchise alatt készül például egy izgalmasnak ígérkező, a Roxfortban játszódó egyjátékos RPG, de a Legendás állatok harmadik epizódjának munkálatai is elindultak.

Hirdetés

Daniel Radcliffe, akit az egész világ Harry Potterként ismer, a Wirednek adott interjút, amiben mesélt a varázslós filmekről és azt is elárulta, hogy melyik film áll hozzá a legközelebb:

"A kedvencem az ötödik, amit tudom, hogy nem sokan sorolnak a kedvenceik közé. [...] Több részben is dolgozhattam Gary Oldmannel, ekkor viszont már kicsit idősebb voltam, így jobban tudtam értékelni a közös munkát."

A színész elmesélte, korábban nem igazán fogta fel, hogy kikkel dolgozhat együtt, hiába voltak a korábbi részekben is nagy színészek mellette. Elárulta továbbá, hogy ugyan a személyes kedvence tényleg a Harry Potter és az azkabani fogoly, ha szigorúan nézői szempontból vizsgálja, az utolsó epizód a favorit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)