Hirdetés

Daniel Radcliffe maga kezdi az első Harry Potter kötet sztárokban bővelkedő felolvasását

|

Daniel Radcliffe-nek jutott a Harry Potter és a bölcsek köve nyitófejezete abban a különleges videósorozatban, amiben hírességek olvassák fel J. K. Rowling varázslatos könyvsorozatának első kötetét.

Hirdetés

Ha nem csak nyár végén érkeznének az új Harry Potter LEGO-készletek, ezek összerakása is jó programot nyújthatna a varázsvilág rajongóinak a karantén idejére. De így sem maradunk a leghíresebb mágustanonc nélkül a Harry Potter At Home kezdeményezés ma leleplezésre került legújabb akciójának köszönhetően, amiben hírességek olvassák fel a Harry Potter és a bölcsek köve tizenhét fejezetét.

Hirdetés

Ahogy a lenti videóban láthatjátok, ismert emberek igen színes társaságának előadásait hallhatjuk a következő hetekben, köztük olyan hírességekkel, mint a Legendás állatok filmek szereplői, Eddie Redmayne és Claudia Kim, olyan ismert színészek, mint Dakota Fanning és Noma Dumezweni, de feltűnik David Beckham, és a brit szórakoztatóipar legendája, Stephen Fry is. Az alkotók rajtuk kívül ígérnek még néhány ütős meglepetést a zene, a szórakoztatóipar, a sport világából és "a varázsvilág barátai közül", úgyhogy kíváncsiak várjuk a további közreműködőket is.

Az első fejezetet, a "The Boy Who Lived"-et viszont már meghallgathatjuk nem más, mint Daniel Radcliffe előadásában, aki a filmfeldolgozásoknak hála kikerülhetetlen része a Harry Potter legendának. Az ő felolvasását videós formában a Wizarding World honlapján nézhetitek meg, de a készítők kizárólag hangos formátumban is közzéteszik a különleges előadásokat, ezeket Spotify-on találjátok meg. Az új részek pedig hetente érkeznek majd, így egy darabig kitart még az első Harry Potter kötet.

Ti kit látnátok szívesen a felolvasók között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)