Hirdetés

Daniel Radcliffe nem lesz többé Harry Potter

|

Daniel Radcliffe az egész világ szeme láttára Harry Potter szerepében nőtt fel, azonban esze ágában sincs újra eljátszani a világ leghíresebb varázslóját.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy J.K.Rowling hivatalosan is megerősítette a Harry Potter széria folytatását. A nyolcadik rész nem könyv, hanem színdarab formájában kerül a rajongók elé 2016-ban, azonban nincsenek kétségeing afelől, hogy később a filmvásznon is viszontlátjuk majd az eseményeket.

Daniel Radcliffe a héten kapott saját csillagot Hollywoodban a Hírességek sétányán, ezt követően kapták mikrofonvégre a darabbal kapcsolatban. "Nagyon sokan kérdezik, hogy eljátszanám-e újra a szerepet, de a válaszom nem. Végeztem vele. Bár igaz, hogy nagyon furcsa lenne végignézni, ahogy valaki más játssza a szerepet." - mondta a színész.

A nyolcadik epizódban Harry már meglett férfi, a Mágiaügyi Minisztérium leterhelt dolgozója, így egészen másként kell majd megformálni a szerepet, ennek köszönhetően pedig nem biztos, hogy a váltás rosszul sül majd el. A darabban több mint 30 szereplő bukkan majd fel, ezt a listát azonban csak később hozzák majd nyilvánosságra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)