Hirdetés

Daniel Radcliffe rákap a heroinra a Rick and Morty új részében, és nem is ez a legdurvább

|

Hanem talán az, hogy Jack Black Morty intim testrészeire pályázik, szó szerint. Ehhez képest mellékes, hogy a Napon játszódik az epizód.

Hirdetés

Azt tudtuk, hogy ha Rick és Morty kerül szóba, nem ússzuk meg bizarr mondatok nélkül, de azt, hogy az alábbit le kell írnunk, mi sem láttuk jönni. Szóval:

A hatodik évad kilencedik, azaz utolsó előtti részében Morty a Nap királya lesz, csak sajnos ehhez le kell vágnia a péniszét, amiben Jack Black igyekszik segédkezni, miközben Daniell Radcliffe heroinfüggő lesz.

Megmagyaráznánk, de semmi értelme, ezt látni kell.

Annyit azért elárulhatunk, hogy az utóbbi epizódok teljes őrülete után az A Rick in Mortur's Court című rész viszonylag hagyományos - már ha ennek a szónak van értelme a Rick and Mortyval kapcsolatban -, a szociopata, alkoholista tudós és az introvertált srác ugyanis a Napon köt ki, ahol egy középkori királyság hatalmi játszmáiba csöppen.

Hirdetés

Jack Black és Daniel Radcliffe egy-egy lovagot alakít - errefelé a naprendszerünk összes bolygója képviselteti magát általuk, akik az eszkalálódó háborúban harcolnak; ez egyébként azért robban ki, mert Morty nem hajlandó levágni, amit ezek szerint ilyenkor le kell vágni.

Nem szeretnénk spoilerezni, de egy ponton egyébként Radcliffe-nek hála az összes lovag heroinista lesz. Egyebet nem tudunk hozzáfűzni. Nézzétek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)