Hirdetés

Danny DeVito ízelítőt adott az általa írt Pingvin képregényből

|

A Gotham City Villains Anniversary Giants #1 novemberben kerül a boltokba.

Hirdetés

Tudtad, hogy már 80 éves Batman egyik ősellensége, Pingvin, azaz Oswald Chesterfield Cobblepot?

A karakter a Detective Comics 58. számában bukkant fel 1941-ben, a kerek évfordulóra pedig egy különleges kiadványt készül kiadni a DC Comics: a Gotham City Villains Anniversary Giant #1 című képregényben helyet kap egy Pingvin sztori is, amit nem akárki vetett papírra. 

Hirdetés

Az említett történet ugyanis az 1992-es Batman visszatér Pingvinje, a sokak által imádott Danny DeVito írásában valósul meg, míg a rajzokért egy ismert művész, Dan Mora (Future State, Detective Comics) felel. A színész nemrég Twitteren osztott meg egy részletet a műből, amely arról nem sokat árul el, hogy pontosan mi fog történni a képregényben, de Pingvint megcsodálhatjuk rajta: 

A Gotham City Villains Anniversary Giant #1-ben természetesen nemcsak Cobblepot kap helyet Batman nemezisei közül, hanem számos más gonosz is: benne lesz Madárijesztő (Scarecrow), Méregcsók (Poison Ivy), Ra's al Ghul, az Őrült Kalapos (Mad Hatter), Gyilkos Moly (Killer Moth) és Vörös Sisak (Red Hood) is, akiket számos profi író és rajzoló kelt életre a jeles évforduló alkalmából. A képregény november 30-án kerül a boltokba a tengerentúlon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)