Hirdetés

Danny DeVito szívesen felöltené újra a Pingvin zakóját

|

A Batman visszatér egyik legemlékezetesebb alakítását DeVitónak köszönhetjük, aki egy feledhetetlen Osvald Cobblepotot hozott a mozivásznakra. Most ebbe a szerepbe térne vissza.

Hirdetés

Akárhogyan is sikerül a következő Batman film, az 1992-es, Tim Burton-féle Batman visszatérnek mindig is lesz egy külön helye a szívünkben. Valószínűleg a rajongók is velünk éreznek, hiszen egy emberként ünnepelték Michael Keaton visszatérését a The Flash filmben - Keaton alakította ugyebár a Denevérembert Burton első két Batman filmjében.

Batman visszatér másik kulcsfigurája, az Osvald Cobblepotot, vagyis Pingvint alakító Danny DeVito sem tétlenkedik egyébként, ő például megírt egy Pingvin-sztorit a Gotham City Villains Anniversary Giant #1-hez. Már csak az a kérdés, hogy a filmvásznon is viszontláthatjuk-e majd ismételten ebben a szerepben. Nos, egyáltalán nincs kizárva a dolog.

Hirdetés

Az legalábbis biztos, hogy a színésznek nem lenne ellenére a visszatérés. DeVito a következőt nyilatkozta, amikor a Forbes kezdte faggatni a témában:

"Nincs kizárva, hogy a Pingvin egy nap visszatérhessen, de ez azon múlik, hogy Tim Burton össze akarja-e hozni vagy sem. Benne van a pakliban, hiszen még élünk. Szerintem lenne esély egy folytatásra, mert a Batman visszatér tényleg egy elképesztő film volt. Nagyon hálás voltam a felkínált lehetőségért, és szívesen végigcsinálnám újra. Egy remek időszaka volt az életemnek."

DeVito többször elmondta, hogy "maradt még egy kis Oswald" benne, mi pedig nagy örömmel fogadnánk egy olyan projektet, amiben ismét feltehetné a kalapját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ha Danny DeVito egyelőre még nem is tért vissza, maga Pingvin azért hamarosan újra felbukkan, ugyanis a karakter szerepelni fog a jövőre érkező The Batman moziban. Az új filmben a szinte a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell alakítja őt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)