Hirdetés

Napi büntetés: rajongók ezrei akarják, hogy Danny DeVito legyen az új Rozsomák

|

Jó végre a sok hülyeség után egy értelmes petíciót látni.

Hirdetés

Sok különböző szerepben láthattuk már Danny DeVitót, de a Marvel univerzumban még nem kapott szerepet. Igaz, majdnem ő adta Mordály hangját, csak túl öregnek találták a karakterhez.

Hirdetés

Viszont most eljöhet a nagy pillanata. Egy a napokban indított petició a cikk megírásának pillanatában már 15000 aláírás felett jár. Aláírói azt szeretnék elérni, hogy Hugh Jackman után, az MCU-ban már DeVito alakítsa Rozsomákot, avagy Wolverine-t, és ha nem lenne az alábbi kép, nem vennénk komolyan a dolgot, így viszont csak támogatni tudjuk az ügyet.

Nem tudni még, mikor fogják az X-Men karaktereket a Marvel Filmes Univerzumba építeni, és sor kerül-e emiatt színészcserére, de legalább egy tökéletes jelölt már megvan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)