Hirdetés

Senkit nem öltek meg annyiszor filmekben, mint Danny Trejót

|

A főleg negatív karaktereket játszó színész vezeti a listát, Sean Bean a kanyarban sincs.

Hirdetés

A legtöbben talán Macheteként ismerik a 76. életévében járó színészt, aki elsősorban Robert Rodriguez filmjeiben tűnt fel. Szerepelt még a Con Airben, a Desperadóban és a Szemtől szembenben, de máig aktív, legközelebb például a Minyonok: Gru színre lépben fog szinkronizálni.

Hirdetés

A Buzz Bingo kutatásából kiderült, hogy hozzá kötődik a legtöbb olyan filmes gyilkosság, aminek ő volt az áldozata, és halála konkrétan látható volt a vásznon. Az IMDb és a Cinemorgue segítségével összeállított listán Christopher Lee a második 60-nal, és Lance Henriksen a harmadik 51-gyel. A top 10-be befért még Lugosi Béla is 36-tal, egálban Tom Sizemore-ral.

A statisztikákból kiolvasható, hogy többnyire, 76%-ban férfiak halnak meg a filmekben, nők közül Shelley Winters vezet 20 halállal, és Julianne Moore a második 17-tel. Ha esélyeket nézünk, a Trónok harca Havas Jonja, Kit Harrington esetében a leginkább valószínű, hogy nem éri meg egy film végét. Erre a listára csak épphogy felfért Sean Bean, aki eleve azzal híresült el, hogy mindig meghal filmjeiben, sorozataiban; nála 42,3% az elhalálozás esélye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)