Hirdetés

Dante's Inferno - készül a filmváltozat

|

Az Electronic Arts pokoli játéka, a Dante's Inferno sem ússza meg hogy a mozikba kerüljön.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az adaptációk tekintetében a Ubisoft jár az élen az Assassin's Creed, Splinter Cell, Watch Dogs és más filmváltozatok megvalósításával, az Electronic Arts is belehúzott, hiszen kiderült, hogy a Need for Speed mozi mellett a Dante's Inferno is a vászonra költözik.

A Dante's Inferno mozit az Evil Dead, azaz Gonosz halott remake készítője, Fede Alvarez redezi, akivel az adaptációt gyártó Universal Pictures állítólag már meg is egyezett. A forgatókönyvvel is jól áll a stúdió, hiszen az első tervezetet, amit Bruce McKenna (Az elit alakulat, The Pacific) írt, legutóbb Jay Basu (Monsters: Dark Contintent) dolgozta át és ezzel a változattal már az illetékesek is elégedettek.

A Dante Alighieri Isteni színjátékának első kötetét, a Pokol lapjait megelevenítő Dante's Inferno részleteiről nem kaptunk több információt, de tesztünk alapján a játék nem volt rossz, tehát egy 18-as karikás filmváltozattal nem lenne nagy bajunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)