Hirdetés

Daredevil 3. évad - hivatalosan bemutatkozott az ember, aki sosem lő mellé

|

A New York Comic-Con traileráradatnak hála kaptunk egy újabb szösszenetet az érkező Daredevil évadból. Mindenki gyanúja beigazolódott: ez bizony Bullseye.

Hirdetés

Már az előző Daredevil 3. évados trailer után sokan kitalálták, hogy Bullseye virít vigyorogva Matt Murdock vörös szerelésében, a mai előzetes pedig ezt hivatalosan meg is erősítette.

Hirdetés

Az alig több mint egy perces videó szerint a Netflix sorozatának harmadik évadában megismerhetjük Benjamin Poindexter történetét, mely során egy tisztes FBI ügynökből Daredevil egyik legfőbb ellenfelévé válik. Ebben mondjuk kedvenc maffiavezérünknek is bőven benne lesz a keze.

A Daredevil harmadik évada október 19-én kerül fel a Netflixre. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)