Hirdetés

Daredevil - még idén debütál a harmadik évad

|

Most már biztos, hogy 2018-ban érkezik a Netflix sorozatának következő szezonja.

Hirdetés

Több szuperhősös széria is elérhető a Netflixen, amelyek közül például a Luke Cage-nek és a Jessica Jonesnak is már megérkezett a folytatása idén. Azt már tudjuk, hogy az Iron Fist is folytatódik idén ősszel, de most kiderült, hogy a The Defenders negyedik tagja is tiszteletét teszi a képernyőkön még az év vége előtt.

Hirdetés

A Netflix ügyvezető igazgatója, Ted Sarandos nemrég arról beszélt, hogy elég sok sorozat tér vissza az év második felében, és be is számolt arról, mik kerülnek majd be a kínálatba. A felsorolásban pedig az Iron Fist mellett szerepelt a Daredevil is, így pedig gyakorlatilag már biztos, hogy még idén visszatér a szuperhős.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor debütál majd a harmadik évad, de a rajongóknak már az is jó hír, hogy még idén folytatódhat a kaland.

Ti nézitek a Daredevilt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)