Hirdetés

Nem folytatódik a Daredevil

|

A harmadik évad volt az utolsó, a karaktert legfeljebb más sorozatokban láthatjuk ismét.

Hirdetés

A Netflix egyik legjobb saját gyártású sorozata volt a Daredevil, nehezebben mondunk búcsút neki, mint az Iron Fistnek vagy a Luke Cage-nek.

Hirdetés

Most ezzel folytatódik a netflixes Marvel szériák leépítése. A szolgáltató bejelentette, hogy nem lesz negyedik évad.

"Nagyon büszkék vagyunk a show utolsó évadára, és bár a rajongóknak ez fájdalmas lehet. úgy érezzük, a csúcson a legjobb lezárni ezt a fejezetet. Nagyon hálásak vagyunk Erik Oleson showrunnernek, a műsor íróinak, a fantasztikus stábnak és a lenyűgöző színészgárdának, köztük a Daredevilt játszó Charlie Coxnak, valamint a rajongóknak, akik éveken át támogatták a sorozatot."

- áll a Netflix közleményében. Hozzátették, hogy mindhárom évadot megtaláljuk majd a platformon még egy jó darabig, és a karakter a Marvel más projektjeiben él tovább. 

Az a durva, hogy ezt a stábbal is ma közölték, akik már előkészítették a negyedik szezont. Sam Ernst, az egyik vezető producer is csalódottan tweetelt.

Így hát marad a Jessica Jones és a The Punisher, mint az utolsó két netflixes Marvel sorozat, amik egy évadot még biztosan megélnek, aztán lehet, hogy szintén kimúlnak. A Disney saját streaming szolgáltatása 2019-ben indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)