Hirdetés

Daredevil - na, melyik képregényhős bukkan fel a második évadban?

|

A Netflix szuperhősös sorozata kifejezetten sikeres első évadot zárt, a készítők pedig további izgalmakat ígérnek, a második évadban ugyanis egy új gonosztevő is feltűnik.

Hirdetés

A vak szuperhős kalandjai elég szép nézettséget hoztak a Netflixen, így egyértelmű volt, hogy érkezik majd a folytatás. Persze kellett egy kis csavar (na meg egy új ellenfél) a történetbe, a készítők választása pedig a Marvel egyik ismert antihősére esett.

A második évadot jelenleg is forgatják New Yorkban, amelyről néhány kép is készült a hétvégén. A fotókon a The Walking Dead egykori színésze, Jon Bernthal látható, ahogy épp kegyetlenül bántalmaz valakit. A színész nem mást játszik, mint a Megtorlót (Punisher), aki Daredevil ellenfele lesz.

A Netflix egyébként korábban már megszellőztette, hogy terveik vannak ezzel a színész-szuperhős párossal, de egyelőre nem tudni, hogy hogy áll a saját produkció. A Daredevil második évada valamikor 2016 tavaszán rajtol majd, a premier pontos dátuma még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)