Hirdetés

Daredevil szívesen viszontlátná az Iron Fist egyik szereplőjét az MCU-ban

|

Charlie Cox egy interjúban beszélt a netflixes Marvel-sorozat sztárjairól, és hogy mi a véleménye a rajongók által követelt visszatérésekkel kapcsolatban.

Hirdetés

A Marvel Amazon sorozata kapott hideget-meleget, de egy dologért mindenki hálás: Charlie Cox visszatéréséért az MCU-ba. A színész korábban már felbukkant pár pillanatra a Pókember: Nincs hazaútban, de az Amazon sorozatnak hála Cox nem csak az öltönyét, de a szarvacskás sisakját is felhúzhatta.

Ezzel valamelyest sikerült összekötni a Netflix Marvel univerzumát a fő univerzummal, így adódik a kérdés:

most hogy Daredevil visszatért, mi fog történni a többiekkel?

Ez a kérdés talán most jobban foglalkoztatja a Marvel-rajongókat, mint a Fantasztikus Négyes érkezése, így az újságírók is erről faggatták az Amazont ünneplő Coxot.

Hirdetés

A színészt a The Hollywood Reporter konkrétan Jessica Henwickről kérdezgette, aki az Iron Fistben, a Luke Cage-ben és a The Defendersben is Colleen Wing karakterét alakította.

"Ő egy elképesztő tehetség. Ezt mondjuk elmondhatnám mindenkiről, akivel nem csak a Daredevilen, de a többi sorozaton is együtt dolgoztam. Nem tudom, hogy mit terveznek a Marvelnél, de tervezek szólni pár jó szót a többiekért. Jessice nagyon jó fej, pont tegnap kaptam tőle egy cuki kis üzenetet azzal, hogy látta a híreket, és nagyon örül nekem."

Reméljük, hogy Charlie jó szavai megragadnak majd a Marvel íróinak füleiben. Komoly összegeket lennénk hajlandóak fizetni azért, hogy újra együtt láthassuk a Defenders csapatát.

Jessica Henwick, Colleen Wing szerepében
Jessica Henwick, Colleen Wing szerepében

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)