Hirdetés

Daredevil 3. évad - borongós videóval jött a premier dátuma

|

Végre kiderült, hogy mikor jön a Marvel's Daredevil 3. évada a Netflixre.

Hirdetés

A Daredevilt, Jessica Jones-t, Iron Fist-et és Luke Cage-et tömörítő Defenders végjátéka után sokan bizonytalanok voltak azzal kapcsolatban, hogyan folytatódik kedvencük története, viszont hamarosan véget ér a várakozás. 

Hirdetés

A Netflix egy vadonatúj és meglehetősen komor hangulatú trailerrel erősítette meg, hogy mikor számíthatunk a Marvel's Daredevil harmadik szezonjára: a rajongóknak már csak október 19-ig kell kibírniuk, és lecsaphatnak az új évadra. Ahogy az alábbi kedvcsinálóban láthatjuk, Matt Murdockot (Charlie Cox) és igazságosztó alteregóját ismét komoly nehézségek elé állítja az élet, de ahogyan a hős is ígéri, meg fogja találni a módját, hogy még erősebben térjen vissza.

Egyébként stílusos lett a harmadik évad posztere is, nézzétek csak: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)