Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - kiszivárgott az első előzetes, de így nem biztos, hogy érdemes megnézni

|

A pletykák szerint hamarosan a mozikban is találkozhatunk majd a Sötét Főnix első kedvcsinálójával, de aki nem bírja ki, az egy kamerás verzióval csillapíthatja kíváncsiságát.

Hirdetés

Amennyiben igaznak bizonyulnak a pletykák, nem kell már sokáig várnunk a foxos X-Men éra egyik utolsó felvonásának előzetesére, a Dark Phoenix első trailere ugyanis elvileg a Venom film előtt debütál majd a mozikban. Az internetre viszont már most felkerült egy kamerás változat. 

Hirdetés

Ha ránk hallgattok, akkor viszont inkább megvárjátok a hivatalos verziót, mivel a kamerás felvétel tényleg borzalmas minőségű. A tiltott felvétel készítője nem akart lebukni, ezért két moziszék közül kukucskálva rögzítette az orosz nyelvű előzetest. Ez tehát a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vászon nagyjából kétharmadát kitakarják a székek, az orosz szinkron miatt pedig valószínűleg közületek a legtöbben egyetlen kukkot sem fognak érteni a trailerből. 

Ha mindezek ellenére nem bírjátok kivárni a hivatalos előzetest, akkor ide kattintva érhetitek el a Redditre feltöltött kamerás felvételt. Az X-Men: Sötét Főnix 2019. február 7-én érkezik meg a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)