Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - végre a főgonosz is megmutatta magát

|

A James McAvoy/Jennifer Lawrence-féle X-Men gárda jelenlegi állá szerint utolsó mozija még annál is sötétebb lesz, mint eddig sejtettük.

Hirdetés

Azzal már az első kedvcsinálók óta tisztában voltunk, hogy meglehetősen sötét hangulatú film lesz az X-Men: Sötét Főnix, a nemrég közzétett legújabb előzetes azonban minden korábbi videós anyagra rálicitált. 

Hirdetés

Nincs itt kérem finomkodás, rögtön azzal indítunk, hogy a jelek szerint Jean valakinek a halálát okozta, és hiába próbálják nyugtatgatni csapattársai, szépen lassan eluralkodik rajta a Főnix Erő. Túlzottan sokat most sem tudtunk meg Jessica Chastain karakteréről, de legalább most már láttuk a főgonoszt, aki egyszerűen csak Smith néven fut. Könyököljetek rá gyorsan a Play gombra, úgyis maga a videó érdekel benneteket. 

Az X-Men: Sötét Főnix 2019. június 6-án fog belibbenni a hazai mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)