Hirdetés

Új előzetest kapott a Setét torony

|

Néhány új jelenet mellett Idris Elba, Matthew McConaughey és az író Stephen King mesélnek egy kicsit a történetről és a karakterekről.

Hirdetés

Május elején futott be a Stephen King könyve alapján készülő Dark Tower első trailere, most pedig a Sony csatornáján felbukkant egy újabb videó, amiből megtudunk ezt-azt a film kapcsán.

Az első hírek még 2011-ben kaptak szárnyra az adaptáciról, így abszolút ideje volt már, hogy finishbe érjen a projekt. Az alábbi videóból megismerhetitek Idris Elba karakterét és annak motivációját, illetve legfőbb ellenségét, a Matthew McConaughey által játszott gonoszt is. Na de minek is fecsegek annyit, itt a videó:

A film augusztusban kerül majd a mozikba, úgyhogy a nyár utolsó hónapjában is lesz okunk beülni a terembe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)