Hirdetés

Darth Maul mandalori kommandósai is feltűnhetnek A klónok háborújában

|

A Mauldalorian néven is emlegetett egységeket képregényekben és a Star Wars Lázadókban is láthattuk már, a Disney pedig a Twitteren lengette be újabb feltűnésüket.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Star Wars: Baljós árnyak finoman szólva sem örülhet túlzott népszerűségnek a rajongók körében, az abban feltűnő Darth Maul egész szép karriert futott be a képregényekben, könyvekben és animációs sorozatokban. Na jó, mondhatjuk úgy, hogy az ottani sztorija úgy ért véget, mintha elvágták volna, de aztán az újabb kánonbeli eseményekből kiderült, hogy életben maradt és fontos események résztvevője volt a továbbiakban is. A zabrak Sith és a Mandalor népének fontos közös állomásait már jó pár helyen láthattuk, de úgy tűnik a kirakós egy újabb része kerülhet a helyére ebben a történetben, A klónok háborúja lezáró évadának köszönhetően.

Hirdetés

A Disney+ a Twitter oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben felsorolják az utolsó évadhoz köthető hashtgeket és emojikat, melyek a széria fontos szereplőihez köthetők, például Ahsokához, Rex századoshoz vagy Obi-Wanhoz. Azonban belengették azt is, hogy van még egy ilyen, a rajongók pedig gyorsan felfedezték a The Mauldalorian taget egy érdekes emoji kíséretében:

Sokan azt hitték, hogy egy véletlenül kiszivárgott dologról lehet szó, ami a The Mandalorianhez köthető, és a hashtaget is csak elírták. Ennél viszont sokkal valószínűbb, hogy a Disney egy kis felhajtást szeretne csapni A klónok háborúja következő évadához, aminek éppen most jelennek meg legújabb részei. Az biztos, hogy Darth Maul benne lesz szezon későbbi részeiben, és a fent említettek alapján arra is következtethetünk, hogy az általa vezetett mandalori kommandó tagjaival is jobban megismerkedhetünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)