Hirdetés

Darth Sidious simán elintézte a Star Wars világának csúcsragadozóját

|

Az uralkodó könnyedén elpusztított egy summa-verminoth szörnyeteget.

Hirdetés

Sheev Palpatine, avagy Darth Sidious a Star Wars világának egyik legnagyobb hatalommal rendelkező erőhasználója, erre erősített most rá elég látványos módon a Marvel Comics új Darth Vader képregénye is. A füzet sztorija szerint Vader az Erő segítségével saját uralma alá hajtott egy summa-verminoth nevezetű szörnyeteget (ezt az óriási lényt a Solo: Egy Star Wars-történet mozifilmből is ismerhetitek), és ezt "meglovagolva" az Exegol bolygó felé repült, hogy ott konfrontálódjon mesterével.

Vader nagyúr eléggé be van rágva, úgy érzi, felülkerekedhet az uralkodón, de persze Palpatine-t ennél jóval keményebb fából faragták. Először két hatalmas rákszerű lényt uszít a summa-verminothra, majd miután ez nem válik be, saját kezébe veszi a dolgokat.

Hirdetés

Darth Sidious először saját csápjait tekeri az Erőt használva a summa-verminoth köré, majd egész egyszerűen egy energianyalábbal kettészeli a monstrumot. Nincs más választása, Vader belátja, hogy egészen egyszerűen nem ér fel az ereje mesteréhez, muszáj végleg behódolnia az uralkodónak. A füzet egyébként további érdekes részleteket is tartalmaz az Exegol bolygó és az ott folyó kísérletek kapcsán. A Marvel képregényei továbbra is remek munkát végeznek az univerzumbővítés terén, kár, hogy igazából olyan hiányosságokat pótolnak, melyek eredetileg a mozifilmek feladatai lehettek volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)