Hirdetés

Darth Vader is vakációzik az új LEGO Star Wars animációs film trailerében

|

Egészen új értelmet nyer, ha azt mondjuk, Anakin Skywalker leégett.

Hirdetés

Kevés hobbi van, amit annyira szeretnek az emberek, mint a legózást, történjen az a valóságban, vagy éppen virtuálisan. A LEGO videojátékok humora és brandjei ugyanis gondoskodnak róla, hogy ellensúlyozzák a kockák érintésének hiányát, legutóbb például a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ment nagyot.

A LEGO Star Wars rajongóinak pedig nem kellett sokáig várniuk az újabb tartalomra, csakhogy ezúttal nem interaktív, hanem animációs élményben lesz részük egy különkiadás képében. 

Hirdetés

A LEGO Star Wars Summer Vacation a Skywalker kora eseményei után játszódik, amikor Rose, Rey, Finn, Poe és Csubakka közösen elmennek nyaralni, hogy kipihenhessék Palpatine legyőzését, csakhogy gyorsan rádöbbennek, hogy mások is vakációzni akartak a Star Wars világának különböző korszakaiban, viszont nem mindenkinek jött össze a dolog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legújabb kockásított Csillagok háborúja különkiadásban olyan karakterek bukkannak fel a már említetteken kívül, mint C-3PO, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Jabba, Kylo Ren, Han Solo, Leia és Darth Vader, valamint egy új szereplő, Vic Vankoh, akit "Weird Al" Yankovic szinkronizál. Nézzétek meg a Summer Vacation első trailerét: 

A különkiadás augusztus 5-től lesz megtekinthető a Disney+-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)