Hirdetés

Darth Vader életének egyik legfontosabb szereplője mégis életben van?

|

Legalábbis minden jel erre mutat a legújabb Marvel-féle Star Wars képregényben. Egyelőre vakarjuk a fejünket.

Hirdetés

Mondanom sem kell, hogy az alábbi sorok masszívan spoileresek lesznek a jelenleg is futó legújabb Darth Vader képregénysorozattal kapcsolatosan, szóval ha a Marvel füzeteiből akartok értesülni a legfrissebb csavarokról, akkor itt és most szépen fejezzétek is be az olvasást. Ellenkező esetben viszont csapjunk bele a lecsóba! 

Hirdetés

Nemrég ugrottak egy kicsit a fő Star Wars képregénysorozat és a Darth Vader szériák esetében is a kiadónál, eddig ugyanis az Egy új remény és A Birodalom visszavág közötti eseményeket mesélték el a füzetekben, az új Star Wars és Darth Vader képregények viszont már az ötödik filmes epizód után játszódnak. Még az aktuális Star Wars képregénysorozat legutóbbi számában épp Luke Skywalker Felhővárosban elhagyott fénykardja körül forognak az események, a testvérszériában, vagyis a Darth Vader képregényekben egy rég nem látott, és ezidáig halottnak hitt szereplő bukkant fel. 

Azt még a Csillagok háborúja univerzumával mindösszesen felületes ismeretséget kötők is pontosan tudják, hogy Anakin Skywalker élete szerelme, Padmé Amidala meghalt, miután megszülte ikreit Luke-ot és Leiát - Vader pedig ugyebár az Uralkodótól úgy tudja, ő maga ölte meg Padmét. Nos, a legújabb Marvel képregények szerint mégsem ez az igazság. A rejtélyek sora már picivel korábban megkezdődik, Vader nagyúr ugyanis elutazik a Tatuinra, ahol rábukkan Owen és Beru Lars sírjaira, de a vele tartó droidtól megtudja, hogy a föld nem rejt holttesteket. A sivatagos bolygóról a sith nagyúr a Coruscant felé indul, itt pedig Padméval közös egykori lakásukon olyan nyomokra bukkan, amelyek egy Vendaxa nevezetű planétára vezetik. Ez az a bolygó, ahol szó szerint belefut címszereplőnk Padmé Amidalába, akinek úgy tűnik, hogy kutya baja sincs, él és virul. 

Egy ilyen fordulat után természetesen ezer és egy kérdésünk van, de ezekkel meg kell várnunk az új Darth Vader képregénysorozat következő, szám szerint második füzetét, ami március 11-én fog megjelenni. Nektek van valami jó tippetek arra, miért és hogyan térhetett vissza Padmé az élők közé? Netán átverés lenne az egész, és csak egy klónt vagy hasonmást láttunk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)