Hirdetés

Dátumot kapott a Birmingham bandája 6. évada

|

A Peaky Blinders sorozatként hamarosan elbúcsúzik, de a lezárás egy film képében jön majd el.

Hirdetés

Grandiózus fináléra készül a BBC az egyik legnépszerűbb szériája, a Birmingham bandája (Peaky Blinders) esetében. 2022-t a hatodik és egyben utolsó szezonnal teszik szebbé, 2023-ban pedig megkezdődhet egy film forgatása, amely ténylegesen is pontot tenne a történet végére.

Az utóbbiról egyelőre még kevés információval rendelkezünk, de beérjük a záró évaddal is. A BBC bejelentésre szerint arra már nem kell sokáig várnunk. 

Hirdetés

Egy új videóval jött a hír, hogy február 27-én rajtol el a sorozat folytatása a BBC One-on, valamint a BBC streamingszolgáltatásán, az iPlayeren. Az utolsó részekre ráadásul a fontosabb karakterek visszatérnek, vagyis újfent láthatjuk többek között Cillian Murphy-t, Paul Andersont, Finn Cole-t, Tom Hardy-t, Sophie Rundle-t, Sam Claflint és Anya Taylor-Joy-t is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az időközben elhunyt Helen McCrory-val kapcsolatban Murphy egy korábbi interjúban elárulta, hogy a színésznő a koronavírus-járvány miatt nem tudott csatlakozni a forgatáshoz, utána pedig a tragédia közbeszólt. Ennek ellenére nagyon is jelen lesz a hatodik évadban, ami szerinte remekül tiszteleg Helen előtt.

Ti várjátok már, hogy folytatódjon a Birmingham bandája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)