Hirdetés

Dátumot kapott a Netflix Godzilla animéje

|

Az óriásgyík még a nyár elején berombol a streamingszolgáltatóra.

Hirdetés

Miközben a tengerentúlon már pörög egy ideje a Godzilla Kong ellen, addig nálunk még csak most debütál a mozikban, ráadásul a Cinema City zárva tartása miatt még az ország legnagyobb vásznán, IMAX-en sem láthatjuk egyelőre.

Hogy ez a helyzet meddig tart, az még kérdéses, mindenesetre a Godzilla franchise rajongói hamarosan egy másfajta újdonságot is megtekinthetnek, ehhez pedig ki sem kell majd mozdulniuk otthonról. 

A Netflix bejelentette, hogy június 24-én debütál a Godzilla Singular Point című anime sorozat, amely különleges látványvilágot ígér, ugyanis a kézzel rajzolt stílust ötvözi a számítógépes animációval.

Hirdetés

Az Atsushi Takahashi rendezésében érkező és Japánban már március óta elérhető széria 2030-ban játszódik, a történet középpontjában pedig egy Yun Arikawa nevű mérnök és egy Mei Kamino névre keresztelt végzős diák állnak, akik bár különböző helyszíneken tartózkodnak, mégis ugyanazt a dalt hallják, felfedezésük pedig komoly kihatással lesz az egész világra. 

A Godzilla Singular Point első évada 13 epizódot foglal magába, mindegyik körülbelül 23 perces. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)