Hirdetés

Dave Bautista a Hatodik érzék rendezőjével forgatja következő filmjét

|

A galaxis őrzői és a Dűne sztárja egy újabb nagyobb projekthez adja nevét és színészi tehetségét.

Hirdetés

Finoman szólva is megosztó figurája a filmiparnak M. Night Shyamalan, amit hullámzó minőségű rendezői munkásságának köszönhet. Voltaképp mindegyik, a Hatodik érzékkel egy lapon említhető remekművére jut egy olyan csúnya mellényúlás, mint Az utolsó léghajlító.

Az idén nyáron bemutatott Idő című megítélése vegyes, vagyis nem mondhatjuk, hogy tovább tépázta volna renoméját, emiatt kíváncsian várjuk, hogy soron következő filmje, a Knock at the Cabin felfelé vagy lefelé fog-e kilógni alkotásai sorából. A főszerepre kiválasztott színész miatt gyaníthatóan tartogat majd számunkra egy-két akciójelenetet is.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint ugyanis M. Night Shyamalan nem mással, mint Dave Bautistával dolgozik majd együtt. A pankrátorból lett színész egyébként kifejezetten elfoglalt mostanában: A galaxis őrzői mellett a Dűnében is fontos szerepet kapott, a Netflixen bemutatkozott zombifilm, A halottak hadserege gárdájában pedig ő volt a legnagyobb név.

A Knock at the Cabin amerikai premierjét 2023. február 3-ára tűzték ki, tehát ha nem jön közbe semmi, ami miatt csúsznak a produkció, picivel több mint egy év múlva mi is meggyőződhetünk arról, hogy eredményes volt-e kettejük együttműködése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)